Novinka

Prunier Caviar St. James (15g)

Poprvé byl představen v roce 1932 při otevření restaurace Prunier na St. James Street v Londýně. Dva měsíce po ulovení dosahuje tento kaviár dokonalé zralosti a má nízký obsah soli. Produkce kaviáru Saint-James odpovídala chuti vznešené klientely, jako byli králové, královny a hlavy států, kteří byli pravidelnými hosty restaurace Prunier.


  • Na skladě
1 290 Kč
Kategorie: Caviar House & Prunier
Země původu: Francie
 

Poprvé byl představen v roce 1932 při otevření restaurace Prunier na St. James Street v Londýně. Dva měsíce po ulovení dosahuje tento kaviár dokonalé zralosti a má nízký obsah soli. Produkce kaviáru Saint-James odpovídala chuti vznešené klientely, jako byli králové, královny a hlavy států, kteří byli pravidelnými hosty restaurace Prunier.

Historicky vyráběný od roku 1932 stejnou exkluzivní technikou, tento velmi velký, pikantní kaviár obsahující jód, je plný a má velmi dlouhý závěr. Svou rozmanitostí vůní a hutností chuti se nejvíce podobá kaviáru Oscietra z Kaspického moře.

Skvěle ladí s růžovým šampaňským nebo Sauvignonem, jako je Pouilly Fumé.

Druh ryby: Acipenser Baerii (jeseter sibiřský)

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Už nemusíte cestovat až do Ruska nebo Íránu pro ten nejlepší kaviár. Asi hodinu jízdy autem od města Bordeaux na jihu Francie se nachází místo Prunier s rozsáhlou akvakulturou, kde se vyrábí kaviár. Farmu Prunier najdete ve svěží krajině Dordogne, idylicky položenou na řece Isle. Svůj domov zde má přibližně 150 000 jeseterů, kteří žijí ve městě Montpon-Ménestérol v kraji Gironde. Žijí v lesích pod širým nebem, ve velké tůni spojené s řekou Isle otevřeným vodním okruhem.