Pierre Gobillard Brut Autentique MAGNUM (1,5l)
Popis
HROZNY
Zažijte esenci mistrovství, stvořenou z pečlivě vybraných odrůd. 40 % Meunier dodává hloubku a ovocnost, 30 % Pinot Noir přináší strukturu a sílu, zatímco 30 % Chardonnay završuje symfonii s elegantní svěžestí a jemností. Tato harmonická kompozice je základem nezapomenutelného zážitku.
ZRÁNÍ
Kouzlo se rodí v čase. Každá láhev Pierre Gobillard Brut Autentique zraje ve sklepě na kvasinkách neuvěřitelné minimum 3 roky. Tato trpělivost transformuje vinnou révu v tekuté zlato, které dosahuje dokonalosti. S precizní dosáží 7 g/l je každá bublinka kalibrována k absolutní harmonii, zaručující opulentní a vyvážený charakter.
Magnum
Nejde jen o velikost, jde o dokonalost. Magnum láhev o objemu 1,5 litru není pouhým rozšířením, ale tajnou zbraní mistrů. Její jedinečný tvar, s ideálním poměrem hrdla k tělu, revolučně snižuje okysličení. To umožňuje vínu dýchat a vyvíjet se pomaleji, intenzivněji a komplexněji. Vychutnejte si šampaňské v jeho absolutní, nejlepší formě, kde se každý rok zrání promění v hlubší příběh chutí a vůní.
CHUŤ
Ponořte se do opulentního světa chutí, kde se smysly probouzí s každým douškem. Vaše oko uchvátí průzračná žluto-zlatá barva, protkaná nekonečnými, tančícími bublinkami, které stoupají v elegantních kruzích. Vůně je pozvánkou do říše luxusu: nejprve vás obejme plná, kulatá vůně sušeného ovoce, šťavnatých broskví a hrušek, proložená jiskrnými tóny citrusů. Následuje hřejivá náruč medu a čerstvě upečených briošek, slibující nevšední zážitek. Chuť je plná, kulatá a živá – exploze delikátních not zralých bílých broskví, pečených jablek a teplých máslových sušenek. Závěr je monumentální, plný jemných tónů oříšků a medově brioškových nuancí, které zanechají dlouhotrvající, nezapomenutelný dojem.
PÁROVÁNÍ K JÍDLU
Pozvedněte svůj kulinářský zážitek na novou úroveň s Pierre Gobillard Brut Autentique. Toto šampaňské není jen nápoj, je to umělec, který transformuje každé jídlo v symfonii chutí. Objevte vzrušující kombinace s luxusní paštikou z foie gras a perníkem, jemnými sýrovými profiterolkami, dokonale pečeným lososem nebo halibutem, či s prémiovými sýry jako Comté a parmazán. Pro dosažení absolutní dokonalosti podávejte při ideální teplotě 8 - 10°C a sledujte, jak se stůl promění v divadlo gastronomických zázraků.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Šampaňský dům Pierre Gobillard se nachází v Hautvillers, kolébce šampaňského, kde žil mnich Dom Pérignon. Jejich vinice se rozkládají na území Hautvillers a Cumières. Florence a Hervé Gobillardovi tvoří již čtvrtou generaci vinařů rodiny Gobillard. Dnes se k podniku připojili jejich děti Pierre-Alexis a Chloé.