Šampaňské sušenky

Šampaňské sušenky nebo také růžové sušenky z Remeše vznikly už v roce 1690. Díky tradičnímu dvojímu pečení drží svůj tvar i po namočení do šampaňského. Lze je máčet i do kávy, mléka či dokonce citronády, ale asi se všichni shodneme na tom, že šampaňské zní nejlépe! Více o sušenkách a jejich historii v tomto článku. Jsou ale výborné i pro spoustu dezertů, zejména nepečených. Pár jich pro inspiraci můžete omrknout zde.

 
  • Řadit dle:
  • 4 položek celkem

Stránka 1/1

  • susenky 1 1
    Fossier Rosé sušenky (100g): křupavé, s historií od 1755. Ideální k vínu i dezertům. Ochutnejte tradici, eleganci a královský zážitek. Kupte nyní!
  • fossierNovinka
    Fossier Rosé mini sušenky: francouzská legenda od 1755. Křehké, dvakrát pečené, ideální do šampaňského. Ochutnejte historii v každém soustu! Kupte...
  • Le sable au biscuit rose FossierNovinka
    Fossier Le Sablé sušenky malina (110g): křupavé sušenky s intenzivní chutí pravých malin. Tradiční francouzská kvalita z roku 1756. Dopřejte si...
  • Sablé au Biscuit Rose caramel beurre saléNovinka
    Fossier Le Sablé slaný karamel: křehké sušenky s neodolatelnou chutí. Objevte harmonii sladkosti a slanosti. Luxusní francouzská kvalita pro vaše...