Pierre Gobillard Cuvée Prestige JÉROBOAM (3l)
Popis
HROZNY: SRDCE DOKONALOSTI
Představte si esenci excelence, která se rodí v půdě bohaté na historii. Toto šampaňské je mistrovským spojením: 70 % zářivého Chardonnay a 30 % ušlechtilého Pinot Noir. Nejsou to jen hrozny, jsou to pečlivě vybrané klenoty pocházející výhradně z prestižních vinic Premier Cru v historickém Hautvillers. Každá bobule nese odkaz bohaté půdy a generací mistrovského vinařství, slibující vám zážitek, který překonává všechna očekávání.
ZRÁNÍ: ČAS A UMĚNÍ VYTVÁŘEJÍ PERFEKCI
Dopřejte si luxus, který si vyžádal trpělivost a nekompromisní oddanost. Toto velkolepé šampaňské zraje minimálně 6 let v tichu a chladu sklepů, pomalu a důstojně, na kvasinkách. Během tohoto extrémně dlouhého zrání získává svou neuvěřitelnou hloubku, komplexnost a sofistikovanost, která okouzlí i ty nejnáročnější znalce. Dosáž 7 g/l je mistrovským tahem, který podtrhuje jeho elegantní suchost a dokonale vyvážený charakter, připravený oslnit vaše smysly a proměnit každou chvíli v oslavu.
CHUŤ: SYMFONIE SMYSLŮ, KTERÁ VÁS POHLTÍ
Pohled na něj je prvním dechberoucím momentem: křišťálová zlatá barva, prosvícená nekonečným tancem drobných, pravidelných perliček, které stoupají k povrchu a vytváří sametově jemnou, krémovou pěnu. Přivoňte si a nechte se unést opojnou, komplexní vůní, kde se snoubí něžný hloh s medovým akátem, následované lákavými tóny šťavnaté meruňky, zlatavého medu a hřejivých pečených toastů. Ale skutečné kouzlo se odehrává v ústech.
Chuť je nezaměnitelně svěží, zároveň luxusně plná, neuvěřitelně bohatá a rozplývající se krémová. Každý doušek odhalí nové, fascinující vrstvy: delikátní noty zralých broskví a svěžích jablek se prolínají s jemnými mandlemi a hřejivou brioškou. V úžasně dlouhém závěru se pak objeví překvapivý, ale harmonický dotek anýzu a lékořice, zakončený svěžími citrónovými a lahodnými vanilkovými tóny. Je to symfonie chutí, která zanechá trvalý dojem dokonalosti.
PÁROVÁNÍ K JÍDLU: ZVYŠTE ÚROVEŇ KAŽDÉHO OKAMŽIKU
Nechte toto výjimečné šampaňské korunovat vaše nejprestižnější chvíle. Ačkoliv je dokonalým aperitivem, který probudí chuťové pohárky a připraví je na nezapomenutelný gastronomický zážitek, jeho pravá síla se odhalí při mistrném párování. Představte si ho s jemně solenými sušenými šunkami, nebo jak povyšuje krémovost sýrů jako je Brie de Meaux, Chaource či sametová Mozzarella di Bufala. Odvažte se vyzkoušet nečekané spojení s exotickým jehněčím s marockým kořením nebo elegantním mořským ďasem doplněným aromatickými hříbky a liškami. A pro sladké finále? Nechte se unést dokonalostí tiramisu nebo krémového Paris-Brestu.
Pro maximální zážitek z každé kapky podávejte toto šampaňské při ideální teplotě 9 - 11°C. Jen tak se naplno rozvine jeho velkolepý potenciál a promění vaši událost v absolutní triumf.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Šampaňský dům Pierre Gobillard se nachází v Hautvillers, kolébce šampaňského, kde žil mnich Dom Pérignon. Jejich vinice se rozkládají na území Hautvillers a Cumières. Florence a Hervé Gobillardovi tvoří již čtvrtou generaci vinařů rodiny Gobillard. Dnes se k podniku připojili jejich děti Pierre-Alexis a Chloé.