Pierre Gobillard Brut Authentique (0,75l)
Popis
HROZNY: Srdce Dokonalosti
Ponořte se do uměleckého mistrovství, které definuje každou kapku Pierre Gobillard Brut Authentique. Jeho duše spočívá v pečlivě vybrané směsi těch nejlepších odrůd: 40 % Meunier, který propůjčuje ovocnou svěžest, 30 % Pinot Noir pro hloubku a strukturu, a 30 % Chardonnay, dodávající eleganci a jemnost. Tato harmonická kombinace je klíčem k jeho nezaměnitelnému charakteru a prožitku, který vás nadchne od prvního doušku.
ZRÁNÍ: Symfonie Času a Tradice
Nespokojíme se s málem. Abychom dosáhli absolutní dokonalosti, naše šampaňské Pierre Gobillard Brut Authentique zraje s nekonečnou trpělivostí minimálně 3 roky v tichých hlubinách našich sklepů. Právě zde, v kontaktu s kvasinkami, získává svou výjimečnou komplexnost, bohatost a jemnou perzistenci. S precizní dosáží 7 g/l se rodí šampaňské, které je dokonale vyvážené, svěží a připravené okouzlit vaše smysly bez zbytečné sladkosti.
CHUŤ: Vizuální a Senzorická Hostina
Představte si, jak se ve vaší sklenici roztančí. Průzračná žluto-zlatá barva s tancem tisíců miniaturních, pravidelných bublinek, které stoupají k hladině a slibují nevšední zážitek. Přivoníte a vaše smysly okamžitě ovládne symfonie vůní: nejprve vás pohladí sušené ovoce, šťavnaté broskve a křupavé hrušky, propletené s jiskrnou esencí citrusů. Následují hřejivé tóny medu a lákavá vůně čerstvě upečených briošek, které signalizují bohatství a hloubku. A pak ten okamžik, kdy první kapka spočine na vašem jazyku. Chuť je plná, kulatá a ohromně živá. Rozvine se na patře s notami zralých bílých broskví, následovaných jemností pečených jablek a neodolatelnou hřejivostí máslových sušenek. Závěr je monumentální, plný elegance, s delikátními oříškovými a medově brioškovými tóny, které zanechávají dlouhotrvající a nezapomenutelný dojem. Toto není jen šampaňské, je to umělecké dílo pro vaše chuťové pohárky.
PÁROVÁNÍ K JÍDLU: Rozšiřte Své Kulinární Obzory
Toužíte po dokonalé harmonii? Pierre Gobillard Brut Authentique je stvořen pro to, aby pozvedl každý pokrm na novou úroveň. Vytváří vzrušující, nezapomenutelné kombinace s delikatesami jako je paštika z foie gras s perníkem, lehké sýrové profiterolky, luxusní pečený losos nebo jemný halibut. Jeho univerzálnost se projevuje i s výběrovými sýry, jako jsou krémové Comté a bohatý parmazán, kde podtrhne jejich nejlepší vlastnosti. Pro maximální explozi chutí a vůní doporučujeme podávat při teplotě 8 - 10°C – přesně tak, aby se odhalila celá jeho krása a komplexnost.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Šampaňský dům Pierre Gobillard se nachází v Hautvillers, kolébce šampaňského, kde žil mnich Dom Pérignon. Jejich vinice se rozkládají na území Hautvillers a Cumières. Florence a Hervé Gobillardovi tvoří již čtvrtou generaci vinařů rodiny Gobillard. Dnes se k podniku připojili jejich děti Pierre-Alexis a Chloé.