Paul Louis Martin Brut (0,75l)
Popis
HROZNY
Poznejte srdce tohoto výjimečného šampaňského: pečlivě vybrané hrozny. S mistrovskou precizností jsme zkombinovali 50 % Pinot Noir pro jeho sílu a strukturu, 30 % Chardonnay pro jeho eleganci a svěžest, a 20 % Meunier pro jeho ovocnost a jemnost. Toto dokonalé složení je základem pro zážitek, který na vás čeká.
ZRÁNÍ: TAJEMSTVÍ HLOUBKY A KOMPLEXNOSTI
Každá kapka Paul Louis Martin Brut je výsledkem trpělivosti a mistrovství. Šampaňské zraje minimálně 2 roky hluboko ve sklepě, kde v naprostém klidu a temnu, na kvasinkách, získává svou nepřekonatelnou hloubku a komplexnost. Tato prodloužená doba zrání je zárukou bohaté textury a plných chutí, které se rozvinou na vašem jazyku. S precizní dosáží 8 g/l je každá láhev dokonale vyvážená, což zajišťuje perfektní harmonii mezi svěžestí a jemnou sladkostí.
CHUŤ: ROZKOŠ PRO VAŠE SMYSLY
Představte si ten okamžik, kdy se Paul Louis Martin Brut objeví ve vaší sklenici. Zářivou, slámově žlutou barvou prostupují tančící jemné bublinky, které slibují nezapomenutelný zážitek. Přivoníte a vaše smysly zaplaví energická symfonie vůní, která odhaluje svěží aroma bílého a žlutého ovoce, hravé tóny kandovaných citrusů a osvěžující nádech máty. Ale skutečné kouzlo nastává s prvním douškem: Chuť je dynamická a čistá s povzbuzující kyselinkou a jemnou nasládlostí. Každý doušek je čirá exploze chutí, kde ucítíte šťavnaté bílé broskve, sluncem políbené meruňky, sladké hrušky a překvapivé, avšak dokonale ladící tóny čerstvých croissantů s praženými mandlemi. Toto není jen šampaňské, je to umělecké dílo ve sklenici, které probudí každou buňku vašeho těla.
PÁROVÁNÍ K JÍDLU: ZVEDNĚTE SVÉ KULINÁRNÍ ZÁŽITKY
Paul Louis Martin Brut není jen nápoj – je to dokonalý partner pro vaše nejvybranější gastronomické zážitky. Pozvedněte své kulinární umění a kombinujte toto šampaňské s pokrmy, které si zaslouží jen to nejlepší. Představte si čerstvé ústřice s pikantním křenem, jemným pórkem a osvěžující mátou – chuťová exploze, která vás ohromí! Nebo si dopřejte exkluzivní špagety s bohatými mořskými plody, kde bublinky šampaňského podtrhnou každou lahodnou sousto. Pro absolutní dokonalost podávejte Paul Louis Martin Brut při ideální teplotě 8 - 10°C. Nenechte si ujít tento jedinečný zážitek, který promění každou příležitost v nezapomenutelnou oslavu života!
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Šampaňský dům Paul Louis Martin byl založen v roce 1864. Sídlí v Bouzy, v říši Pinot Noir.
Pan Louis Martin se aktivně podílel na založení družstva Bouzy a byl zvolen jeho zakládajícím prezidentem. Začal tedy s výrobou vína v roce 1929. Jeho syn Paul mu aktivně pomáhal zejména při rozšiřování křídových sklepů, aby získal co nejlepší podmínky pro zrání vína. Paul Louis Martin byl zapálený pro svou práci, skvělý výrobce šampaňského, který také produkoval bohatá červená vína, zejména Bouzy Rouge.
V současné době se vedení ujala jeho dcera Francine, jíž pomáhá její syn Vincent, a jsou stále horliví ohledně kvality svého šampaňského. Vína produkovaná tímto panstvím si tedy zachovala svůj charakter, který vyvinula ruka mistra.