Laurent Perrier Brut Rosé (0,75l)
Popis
Odhalte Srdce Šampaňského: Původ, Který Definuje Luxus
V každé kapce Laurent Perrier Brut Rosé se snoubí mistrovství s nekompromisní kvalitou. Hrozny, 100 % čistého Pinot Noir, pocházejí exkluzivně z 10 pečlivě vybraných cru napříč legendární oblastí Montagne de Reims. To není jen popis, to je slib nepřekonatelné hloubky a charakteru, který může nabídnout jen ta nejlepší terroir.
Čas, Který Proměňuje: Umění Macerace a Nekonečná Elegance
Tajemství neodolatelné barvy a jedinečného aroma Laurent Perrier Brut Rosé spočívá v pečlivém procesu macerace. Po dobu 48 až 72 hodin je každá bobule Pinot Noir něžně hýčkána, aby odhalila svou plnou bohatost a propůjčila šampaňskému jeho ikonický odstín. Ale to je jen začátek. Následně se tento poklad nechá zrát minimálně 5 let ve tmavých, chladných sklepech na kvasinkách. Představte si tu péči, ten čas! Je to proces, který zaručuje výjimečnou komplexnost, hedvábnou texturu a bezkonkurenční hloubku chuti. S dosáží 9 g/l je dosaženo dokonalé harmonie, která oslní vaše smysly.
Exploze Smyslů: Chuť, Která Vás Uchvátí
Při prvním pohledu vás okouzlí jeho úchvatná lososově růžová barva, tančící v jemných, nekonečných perlách, které předpovídají čistou radost. Přivoňte a nechte se unést neobyčejnou svěžestí a kaskádou tónů čerstvého červeného ovoce – šťavnatých jahod, pikantního červeného rybízu, sladkých malin a šťavnatých třešní. A pak ten okamžik, když se první kapka dotkne vašeho patra... Je to jako byste se ponořili do košíku čerstvě natrhaných, sluncem prohřátých bobulí. Každý doušek je symfonie dokonale zakulacené chuti, která se rozvíjí a zanechává za sebou neuvěřitelně dlouhotrvající, uspokojivý a příjemný závěr. Toto není jen víno; je to zážitek, který probudí vaše nejhlubší emoce.
Mistrovství Párování: Pozvedněte Každý Okamžik na Novou Úroveň
Laurent Perrier Brut Rosé není jen nápoj – je to perfektní společník, který promění každé jídlo v nezapomenutelný gurmánský zážitek. Představte si, jak jeho svěžest protíná bohatost lososa marinovaného v medu a sójové omáčce, jak elegantně doplňuje slanost parmské šunky a krémovost francouzského sýra Chaource. Jeho univerzálnost je dechberoucí – odvážně se pusťte do široké škály asijských pokrmů, kde vynikne jeho harmonie s komplexními chutěmi. A pro sladké finále? Spojení s dezerty z červeného ovoce, jako je třešňový koláč nebo jahodová bublanina, je prostě božské. Pro absolutní dokonalost chuti podávejte toto šampaňské vychlazené na ideálních 8–10 °C. Každý detail je promyšlen, aby vám zajistil neopakovatelný zážitek.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Základy ke vzniku šampaňského domu Laurent Perrier položil Monsieur Laurent, bednář z vesnice Chigny-les-Roses (Champagne). Pokračoval jeho syn, jenž se oženil s velmi ambiciozní, ale tvrdohlavou dámou jménem Mathilde Perrier. Historie dále praví, že právě ona byla tou hlavní silou a defakto skutečným zakladatelem veleúspěšného šampaňského domu L-P.