De Venoge Cordon Bleu (0,75l)
Popis
De Venoge Cordon Bleu: Váš klíč k oslavě každého okamžiku
Představujeme vám šampaňské, které není jen nápojem, ale zážitkem – De Venoge Cordon Bleu (0,75l). Každá láhev je mistrovským dílem, pečlivě stvořeným pro vaše nezapomenutelné okamžiky a ty nejvýznamnější události vašeho života.
Hrozny: Srdce dokonalosti
Srdcem tohoto ikonického šampaňského je dokonalá harmonie tří pilířů regionu Champagne: 33 % Pinot Noir pro sílu a strukturu, 33 % Chardonnay pro eleganci a svěžest, a 33 % Meunier pro ovocné tóny a jemnost. K tomu se přidává pozoruhodných 20 % pečlivě vybraných rezervních vín, která dodávají De Venoge Cordon Bleu nesrovnatelnou hloubku a sofistikovanost, jež prostě musíte ochutnat.
Zrání: Tajemství hloubky a elegance
Každá kapka tohoto Brutu je výsledkem trpělivosti a mistrovství. Šampaňské De Venoge Cordon Bleu zraje minimálně tři roky v tichosti podzemních sklepů, kde na kvasinkách získává svou nezaměnitelnou komplexnost, krémovou texturu a jemné bublinky. S dosáží pouhých 6 g/l se jedná o elegantní, dokonale vyvážený poklad, který si zaslouží vaši pozornost.
Chuť: Symfonie smyslů
Už jen pohled na zářivou zlatavou barvu vás okouzlí a naznačí, co se skrývá uvnitř. Přivoníte a odhalíte velkolepou aromatickou komplexnost, která tančí mezi svěžími tóny zeleného jablka a citronu, aby se vzápětí proměnila v lákavou vůni teplé briošky a sladkého medu. V ústech zažijete dokonalou harmonii: Šampaňské De Venoge Cordon Bleu je nejen vyvážené a kulaté, ale překvapivě komplexní a sametově jemné, zanechávající dlouhotrvající dojem pravého luxusu.
Párování k jídlu: Brána k nezapomenutelným zážitkům
Hledáte dokonalého společníka pro vaše kulinářské zážitky? De Venoge Cordon Bleu je nezastavitelným šampionem v párování s jídlem! Je to ideální volba jako sofistikovaný aperitiv, který probudí vaše smysly, nebo jako luxusní základ pro klasický Kir Royal. Jeho vyváženost a jemnost mistrně podtrhnou bohatou chuť lososa, jemných srdcovek, krémového šafránového či parmezánového rizota, a překvapivě i delikátní bílé klobásy.
Aby se rozvinul jeho plný potenciál, doporučujeme podávat toto šampaňské perfektně vychlazené na 8-10°C. Připravte se na zážitek, který překročí vaše očekávání!
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Champagne de Venoge založil v roce 1837 Henri-Marc de Venoge. Ve dvacátých letech 20. století to byla spolu s Moët & Chandon největší vinařská firma v Champagne. Henri-Marc byl prvním, kdo začal své etikety ilustrovat, což bylo v Champagne něco zcela nového. Navrhl ilustrované etikety nejen pro de Venoge, ale i pro Moët a další značky. První etiketa byla oválná se jménem společnosti a dvěma nakreslenými láhvemi. Prestižním cuvée domu Champagne de Venoge je cuvée Louis XV.
V současnosti produkuje de Venoge cca jeden milion lahví.