Prunier Caviar Malossol (15g)
Popis
Tato speciální receptura kaviáru, známá také jako "Pur Sel" (čistě solený), je jedním z mistrovských děl výroby kaviáru Prunier. Díky jedinečnému solení a přípravě má tento kaviár bohatý charakter. Kaviár "Malossol" je poctou době, kdy společnost Prunier vyráběla tento plný kaviár speciálně pro své zákazníky v zámoří, v Americe a Japonsku. Piloti Nungesser a Coli si na svůj historický let přes Atlantik v roce 1927 vzali s sebou právě plechovku kaviáru "Prunier Malossol".
Tento specifický kaviár, je velkozrnný a sytě černý. Zaujme svou silnou, rozmanitou vůní a nekonečně dlouhým dozníváním. Tmavý, silný, s bohatým charakterem a koncentrovaným jodovaným aroma zanechává na patře dlouhotrvající chuť.
Tato odrůda Prunier je ideální pro milovníky tradičního ruského kaviáru.
Druh ryby: Acipenser Baerii (jeseter sibiřský)
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Už nemusíte cestovat až do Ruska nebo Íránu pro ten nejlepší kaviár. Asi hodinu jízdy autem od města Bordeaux na jihu Francie se nachází místo Prunier s rozsáhlou akvakulturou, kde se vyrábí kaviár. Farmu Prunier najdete ve svěží krajině Dordogne, idylicky položenou na řece Isle. Svůj domov zde má přibližně 150 000 jeseterů, kteří žijí ve městě Montpon-Ménestérol v kraji Gironde. Žijí v lesích pod širým nebem, ve velké tůni spojené s řekou Isle otevřeným vodním okruhem.