Krug Clos du Mesnil 2004 (0,75l) v dřevěné krabičce

zvětšit obrázek: Krug Clos du Mesnil 2004 (0,75l) v dřevěné krabičce

Jedinečné vinařské umění šampaňského domu Krug umožnilo vytvořit vzácné šampaňské, pocházející zneobyčejného terroiru, vinice ClosduMesnil.

Objednací čísloKR036
NázevKrug Clos du Mesnil 2004 (0,75l) v dřevěné krabičce
DruhRočníkové
OblastChampagne
VýrobceKrug
ZeměFrancie
DPH21
Cena24 990,-
Přidat do košíku
Dostupnostskladem

ESENCE ŠAMPAŇSKÉHO KRUG CLOS DU MESNIL 2004

Rok 2004 poskytl ideální podmínky pro dozrání nádhern.ch hroznů, a právě díky tomu se šampaňsk. dům Krug rozhodl vytvořit Krug ClosduMesnil2004. 

Krug ClosduMesnil2004 oslavuje svěží ryzost jedné, zdmi obehnané vinice (ve francouzštině naz.vané clos) ve vesnici LeMesnil-sur-Oger, a jedné odrůdy hroznů (Chardonnay), pocházející zjednoho roku (2004).

12 let stráven.ch ve sklepích Krug umožnilo tomuto šampaňskému odhalit svůj precizní charakter a oslniv. půvab.

KRUG CLOS DU MESNIL 2004 JE JEDINEČN.

Krug ClosduMesnil2004 je v pořadí osmnáct.m šampaňsk.m, vytvořen.m pouze zhroznů Chardonnay této unikátní vinice. První šampaňské zde bylo vytvořeno zhroznů pocházejících zúrody roku 1979.

Ze sklizně se vyrobilo celkem 12 548 lahví a 500 lahví magnum(které ještě nebyly uvedeny), všechny opatřené sv.m číslováním.

Stejně jako všechna šampaňská Krug, i Krug ClosduMesnil2004 bude spostupem času nab.vat na hodnotě.

Cel. příběh každé lahve odhaluje Krug iD, šestimístné číslo uvedené na zadní vinětě.

DEGUSTAČNÍ POZNÁMKY

Na první pohled upoutá intenzivní zlatá barva, evokující zralou pšenici.

Aroma připomíná jablka v karamelu, karamel, zralé citrusové plody a zlehka opražené oříšky.

Chuť přináší bohatost a hloubku. Úvodní tóny hnědého cukru, kandovaného zázvoru a pekanů ustupují a nahrazuje je svěží záplava tónů citrusového ovoce, podpořená dlouh.m a elegantním závěrem.

INSPIRACE PRO PÁROVÁNÍ SJÍDLEM

Krug ClosduMesnil2004 se nádherně snoubí srybou nebo mořsk.mi plody jako je filet zplat.se všafránové omáčce, candát sbeurreblanc, hřebenatky nebo tuňákové carpaccio. Lze si jej také vychutnat sdelikátně ochucen.mi masy typu blanquettede veau.